Powered By Blogger

2016. február 21., vasárnap

Joshifer forever! :)

Úgy gondoltam, hogy ma tarthatnánk egy kis Joshifer napot. Akik nem szeretik őket együtt látni azoknak bocsi! (szerintem kevesen vannak) :D

Köztudott, hogy Jen és Josh Hucherson akivel Az éhezők viadala forgatásán ismerkedtek meg nagyon szoros barátságban vannak. Néhány ember azt hiszi van köztük valami, de mindketten alátámasztották, hogy ez nem igaz.
 Josh így nyilatkozott:
,,Az első pillanattól kezdve egyszerűen csak jól kijöttünk egymással - mondja. - Ha ezen felül még szexuálisan is vonzódnánk egymáshoz, az a világ legintenzívebb kapcsolata volna. Ugyanakkor soha, semmi nem volt köztünk. Kezdettől fogva olyanok voltunk, mint a testvérek. Szeretjük egymást és olyan szoros kapcsolat van közöttünk, amilyenből csak nagyon kevés akad az ember életében."


Ilyenek voltak amikor még nem ismerték egy mást:
2010. Oscar (Jent A hallgatás törvényéért jelölték)

A folytatás után még egy csomó cuki pillanat! :)


És amikor már mindent tudtak egymásról:
:D
Amikor Jen elmondta, hogy együtt mentek pisilni Josh-al az óceánba a Futótűz forgatásánál. Na ez egy elég fura dolguk volt! XD

 Josh ráveszi, hogy énekeljen.


Amikor pacsiznak...
és úgy csinálnak, mintha nem lenne más rajtuk kívül.

Jen: ,,Egymás szemébe sem tudunk nézni anélkül, hogy elnevetnénk magunkat. Másik filmek forgatásakor nincs meg ez a kihívás, bárki mással képes vagyok együtt dolgozni. - mondta a Comic Con sajtókonferenciáján. - Általában képes vagyok színésztársaim szemébe nézni és nyugodtan végigcsinálni a jelenetet. És ez a kihívás hiányozni fog."

Amikor megérintik egymást:
Cukik!
Vagy amikor csak úgy hülyéskednek/szivatják egymást:
,,A kiütéseid rendben vannak?" :D

Futótűz forgatásán...

Ez még 2012-ben <3

Ezek a pillanatok szerintem mindenki szívét megmelengetik.Ez tényleg egy igazi barátság... :)
De persze ne feledkezzünk meg Liamről (Hemsworth). Vele is NAGYON jóban vannak. Ha akarjátok akkor csinálok egy ilyet vele is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése